Dette websted anvender cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.

Ess group Danmark og vores udvalgte partnere benytter cookies og lignende teknologier (samlet kaldet “cookies”), som er nødvendige for at præsentere dette websted og sikre, at du får den bedste oplevelse på det. Hvis du giver samtykke til det, vil vi også benytte cookies til analyse og markedsføringsformål.

Se vores cookiepolitik for at få mere at vide om de cookies, vi benytter.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og administrere det ved at klikke på "Administrer cookies" nederst på hver webside.

Vælg hvilke cookies, du accepterer

På dette websted vil vi altid benytte cookies, som er strengt nødvendige, hvilket betyder, at de er nødvendige, for at webstedet kan fungere ordentligt.

Hvis du giver samtykke til det, vil vi også benytte andre former for cookies. Du kan give eller tilbagetrække dit samtykke til forskellige former for cookies ved hjælp af valgmulighederne nedenfor. Du kan når som helst ændre dit samtykke, eller trække det tilbage, ved at klikke på “Administrer cookies”-linket, som altid kan findes nederst på webstedet.

Få mere at vide om, hvad de forskellige former for cookies gør, hvordan dine data benyttes, når de indstilles, osv. i vores cookiepolitik.

Disse cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere ordentligt og bliver altid indstillet, når du besøger webstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse cookies samler oplysninger, som hjælper os med at forstå, hvordan hjemmesiden bliver brugt.

Leverandører Teamtailor

Disse cookies benyttes for at skabe reklamebeskeder, som er mere relevante for dig. I nogle tilfælde vil de også levere yderligere funktioner på hjemmesiden.

Leverandører Meta, Youtube

Karriereveje på Marienlyst Strandhotel

  • I started at Marienlyst back in 2017 as a hostess in Restaurant 1861. I would welcome people and show them the way to their tables. But my supervisor back then wanted to teach me how to be a waiter. Without any kind of restaurant or serving experience, I started to learn from my colleagues around me. That’s how I started to evolve and felt passionate about what I was doing. I was happy that people believed in me and gave me the chance to evolve. That is how I built my way up to the position I have today Supervisor in Restaurant 1861.

Arbejder du allerede hos Ess group Danmark?

Lad os rekruttere sammen og finde din næste kollega.

@marienlyst.dk