Välkommen till EssGroup Danmark

Scroll to content

Om os, og hvad vi står for!

marienlyst-strandhotel-helsingor-TT-job-5.jpg

ESS GROUP

At føle sig passioneret, professionel og lidt travl kendetegner ESS – træk, der ligger til grund for vores værdier. ESS Group er en værdistyret organisation fuld af liv. Gennem vores passion og professionalisme tilfører vi en værdi til vores gæster, til vores ansatte og til den by, hvori vi driver vores forretning. At blive førende inden for vores branche kræver alt – her og nu. Her er livet ligesom en direkte udsendelse, og du som ansat har hovedrollen på din strækning i vores store stafet.

Vi tilbyder dig en oplevelsesrig og positiv arbejdsplads med ansvar og beføjelser, hvor vi er tæt på glæde og latter og gæster, der er fulde af forveninger. Hos ESS får du også et nyt kontaktnet med mange værdifulde kollegaer.

– Passer jeg ind? Er ESS mon den rette arbejdsgiver for mig?

Det er et vigtigt spørgsmål, kun du kan svare på. Vi, der arbejder hos ESS, kendetegnes ofte som stærke personligheder med et passioneret engagement. Vi lever i dag i en transparent verden, hvilket er utroligt værdifuldt, når man søger arbejde. På vores hjemmeside finder du vores film ”Velkommen til ESS” og på Trip Advisor har vores gæster udtalt sig, og vi håber, at du kan finde svaret her.

Din overbevisning er lige så vigtig for dig som for os. Vi har skabt vores fremgang ved hjælp af vores passion, vores professionalisme og vores humor. De egenskaber ønsker vi også, at du har, for at du kan lykkes og trives hos os – det er vores overbevisning.


MARIENLYST

Her bliver I en del af en unik historie, der strækker sig helt tilbage til 1861 med kongelige stamgæster, løssluppen stemning og stilfuld forkælelse ved vandet. Men på mange måder er historien faktisk kun lige begyndt.

Marienlyst Strandhotel er noget ganske særligt. Det er romantik og afslapning i første række til havet. Det er godt selskab, fede livekoncerter, private fester og nordsjællandsk overskud. Det er en enestående strandspa og store madoplevelser serveret med nærvær og charme.

 

 

Lediga jobb i Norge
Lediga jobb Sverige

Kulturen sidder ikke i væggene. Den lever i vores talenter!

 

Vores arbejde styres mere af værdier end manualer. Vi har altid de bløde værdier i fokus, både hvad angår vores gæster og vores team. Det både ses og mærkes, når du kommer til os.

Vi opmuntrer til kreativitet og nysgerrighed, og vi forventer, at du tager egne initiativer og kommer med sjove, nytænkende idéer.

Det er din passion, professionalisme og friskhed, der gør, at vi vinder priser, ikke vores værelser!

 

Som en del af vores team får du en række privilegier!

Udviklingsmulighederne hos ESS er enorme, og i takt med, at vi vokser, vil vi konstant udvikle vores talenter, så de er parate til endnu større udfordringer.

Vi mener, at udvikling og uddannelse går hånd i hånd. Derfor har vi skabt ESS Academy. Her arbejder vi med at opbygge det nære og individuelle lederskab gennem uddannelse samt med at skabe en kultur, der bidrager til en arbejdsplads, hvor du, som arbejder der, trives. Derudover benytter vi os også af forskellige værktøjer, der kan hjælpe os i hverdagen.

Vi sælger ikke værelser, vi sælger oplevelser og en følelse. Vi er overbeviste om, at den bedste måde for dig at kunne formidle den følelse på, er, når du selv kan være en del af oplevelsen.

Derfor har vi også en række personalefordele, hvor du kan få fordelagtige priser, ikke blot der, hvor du arbejder, men på alle vores destinationer. De gælder for dig, men også for dine venner og familie, når du booker. For os er helhedsoplevelsen det er allervigtigste. Derfor regulerer kortet også priser på retreats, vores restauranter og natklubber.

Nu taler vi kun om de fordele, der gælder alle hos ESS, men flere af vores destinationer har desuden specifikke fordele for sit team. I Ystad kan du for eksempel dyrke yoga, og i Göteborg arrangerer Calle super hårde træningspass i statsparken sammen med en PT.

 

 

Helsingør

Nordre Strandvej 2
3000 Helsingør Kørselsvejledning hotel@marienlyst.dk +45 4921 4000 Vis side

Arbejder du allerede hos Ess group Danmark?

Hjælp os med rekrutteringen, og find selv din nye kollega!

email
@marienlyst.dk
Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor